Initiativer

Outdoor Institute samarbejder med flere forskellige aktører om at skabe værdi for sundhed, velfærd og vækst via outdoor. På denne side har vi derfor samlet de seneste initiativer i samarbejde med Danmarks Outdoor Hovedstad.

Outdoorkanon til dagtilbud

I makkerskabsprojektet mellem Silkeborg Kommunes Børne- og Ungeudvalg og Outdoorudvalget, har dette projekt til formål at inspirere fagprofessionelle, børn og familier til at bruge uderummet via beskrivelse af udeaktiviteter og rammer.

Læs mere
Hus med biler på parkeringsplads

Bosteder med outdoorprofil

Projektet betegnes som et makkerskabsprojekt mellem kommunens Socialudvalg og Outdoorudvalg og har til formål at styrke bostedernes brug af uderummet i dagligdagen for at understøtte trivslen hos beboere og fagprofessionelle.

Læs mere

Velfærd i Silkeborg Kommune

Under indsatsområdet “Velfærd” finder du følgende 7 initiativer:

Videndelings- og inspirationsarrangementer, Grejbank for borgere med særlige behov, Ungekontakten, Naturvelfærdsrum, Bosteder med outdoorprofil, Naturguide til dagtilbud og Udelæringsrum.

Læs mere

Viden & Vækst i Silkeborg Kommune

Under indsatsområdet “Viden & Vækst” finder du følgende 5 initiativer:

Beregning af samfundsøkonomiske effekter, Inspirationsarrangementer for lokale virksomheder, Outdoor Hovedstadens velkomstfunktion for kommercielle aktører, Projekt ”Uderum og arbejdsliv” og Case Competition.

Læs mere
mand cykler i skoven

Fritid & Natur i Silkeborg Kommune

Under indsatsområdet “Fritid & Natur” finder du følgende 3 initiativer:

Virklund-modellen, Natur og bæredygtighed og Bidrage til realisering af Outdoorhandleplan 2022 og 2023.

Læs mere

Case Competition

I foråret 2022 afvikler Outdoor Institute, Silkeborg Business og Institut for Kommunikation og Kultur, Aarhus Universitet, en Case Competition. Her vil de studerende pitche forskellige forslag til en international marketing strategi for Danmarks Outdoor Hovedstad. En strategi der skal øge kendskabet til Danmarks Outdoor Hovedstad uden for landets grænser.

Læs mere