Videndeling

Hos Outdoor Institute støtter vi op om værdiskabelsen af outdoor på en lang række sundheds- og velfærdsrelaterede områder, og som skaber optimale rammer for videndeling og forankring, så outdoor kan have en vedvarende effekt på hele samfundet både nationalt og internationalt.

fire mennesker sejler i to kanoer

BOSS-projektet

I BOSS-projektet (Benefits of Outdoor Sports for Society) har man samlet relevant viden fra 133 udvalgte forskningsundersøgelser for at få et billede af de gavnlige effekter af udendørsaktiviteter. Der er undersøgelser, der fortæller os, at udendørssport og aktiviteter er vigtige for borgere, og at der med fysisk aktivitet i naturen følger mange sundhedsgavnlige fordele.

Læs mere
Mand i rullestol hjælpes af kvinder

Udeliv i kerneopgaven

Kan et øget brug af uderummet skabe bedre arbejdsmiljø? Det skal Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø i samarbejde med Outdoor Institute, Sundhedslandskab og Silkeborg Kommune undersøge i et nyt forskningsprojekt. Projektet skal kortlægge muligheder og barrierer for mere brug af uderum på plejecentre og i børnehaver.

Læs mere
Outdoor Activities - People with diabilities in canoe©Adobe stock v/ Outdoor Institute

Webinar: Outdoor sports and physical & mental health

Introduction Are you interested in or working with the connection between Outdoor Sports and Physical and Mental Health? 🍃 Many institutions, voluntary organizations and the public authorities, have started implementing the use of the outdoors in treatments, prevention and health promotion. However, knowledge about the use of these various initiatives is limited, especially across national borders….

Læs mere